Режим роботи
Пн-Пт 10:00-18:00, Сб 10:00-15:00 Нд Вих.
Ви можете зробити замовлення через корзину цілодобово. Після отримання замовлення наші менеджери в робочий час зв'яжуться з Вами для уточнення деталей замовлення.
Режим роботи
Пн-Пт 10:00-18:00, Сб 10:00-15:00 Нд Вих.
Ви можете зробити замовлення через корзину цілодобово. Після отримання замовлення наші менеджери в робочий час зв'яжуться з Вами для уточнення деталей замовлення.

Чорна п'ятниця 2021

24.11.2021 Категория: Новини, Корисна інформація

Незвичайний обвал цін на всі товари в Чорну п'ятницю!

Напевно, зараз уже немає покупців, які не чули б про Чорну п'ятницю. Але для тих, хто не в курсі, буквально два слова про це розхоже словосполучення. Колись, у середині ХХ століття, після Дня Подяки на дорогах Каліфорнії утворювалися жахливі пробки, що викликало невдоволення місцевих поліцейських. Проблема з часом була вирішена, а терміном скористалися PR-менеджери вже зовсім в іншому, позитивному значенні. Тепер цей день асоціюється у всьому світі із грандіозним розпродажем року, і традиція успішно прижилася в Україні.

Чому онлайн у пріоритеті

У магазині онлайн «Комод» бенкет неймовірних знижок почнеться з раннього ранку 24 листопада. Навіщо стрімголов бігати містом у пошуках меблів, коли все можна зробити простіше біля екрану, в комфортній обстановці, не виходячи з квартири? Нові меблі - не найдешевше задоволення, але тепер щорічно наприкінці осені є можливість купити бажаний товар зі знижкою від 10% до 50%! Придбати стелаж, шафу-купе, ліжко, комод, матрац тощо в Чорну п'ятницю – це заощадити левову частку бюджету, та й моральне задоволення не остання справа.

Як розпорядитися цим днем, вирішувати клієнтам, але перш ніж ухвалити рішення, слід врахувати такий нюанс. У 2021 році у зв'язку з карантинами багато офлайн-магазинів закрилися, а віртуальні заклади, навпаки, активували торгівлю. Конкуренція зростає, ціни падають. Висновок напрошується сам собою - у вірті купувати меблі не тільки комфортніше, але й безпечніше, оскільки це дозволяє уникнути багатолюдних місць. Меблі нашого сайту і в інші дні року продаються за фабричною ціною, без зайвих накруток, що набагато дешевше, ніж в офлайн магазинах, а зі знижками Чорної п'ятниці товар дістанеться майже задарма.

А чому так щедро?

Деяких покупців бентежить така неймовірна щедрість і підозрюється каверза. Але турбуватися нема про що, причини прості.

  1. Акція дає можливість познайомитися краще з товарами, що надійніше за будь-яку рекламу.
  2. Це блискавичний розпродаж моделей, яких залишилося кілька одиниць, на зміну яким виставляються нові, більш сучасні меблі.
  3. Прекрасний спосіб залучити нових клієнтів для подальшої торгівлі.

Для нас важливо не втратити довіру клієнтів, тому до Чорної п'ятниці ми готуємося ґрунтовно, враховуючи попит та можливості відвідувачів.

Чорна п'ятниця плавно переходить у кіберпонеділок

А тепер важлива інформація для тих, хто з якихось причин не зможе скористатися унікальним днем. Не хвилюйтеся, розпродажний бенкет триватиме ще у суботу, п'ятницю та плавно перейде у понеділок. Бажаний товар нікуди не втече, оскільки вигідні пропозиції оновлюватимуться. Виняток складають ексклюзивні меблі, тут вже потрібно поквапитися, інакше поїзд може піти. Для тих, хто вирішить, що розпродаж у перший день тижня має плавно знизитись – ні, все навпаки! У кіберпонеділок акція досягне піку, а це означає, що саме 29 листопада покупців на деякі товари побалують за повною програмою.

Підготовка до online шопінгу

І насамкінець кілька порад про підготовку до Чорної п'ятниці:

  1. Заздалегідь складіть точний список, якщо збираєтеся зробити кілька покупок. Якщо одну - то орієнтуйтеся все ж таки не на найдешевшу ціну, а на те, що найбільше до душі. Знижка буде у будь-якому випадку.
  2. Надихнувшись надзвичайно низькими цінами, не купуйте те, що не дуже потрібно, щоб потім не шкодувати.
  3. Якщо виникли питання, сумніви, виділіть час, щоб зв'язатися з нашими менеджерами і проконсультуватися з приводу обраного предмета меблів.

Відвідайте вже сьогодні сайт магазину «Комод» та переконайтеся, що тут ви зможете купити якісні меблі від найкращих виробників України. Чорна п'ятниця вже на порозі, і вона може стати одним із найсвітліших і найрадісніших днів вашого життя!