Режим роботи
Пн-Пт 10:00-18:00, Сб 10:00-15:00 Нд Вих.
Ви можете зробити замовлення через корзину цілодобово. Після отримання замовлення наші менеджери в робочий час зв'яжуться з Вами для уточнення деталей замовлення.
Режим роботи
Пн-Пт 10:00-18:00, Сб 10:00-15:00 Нд Вих.
Ви можете зробити замовлення через корзину цілодобово. Після отримання замовлення наші менеджери в робочий час зв'яжуться з Вами для уточнення деталей замовлення.

Яку кухню вибрати? Огляд нових кухонь ВІП-Мастер

26.02.2017 Категория: Новини, Вироби фабрики ВІП-мастер, Корисна інформація, Корпусні меблі, Огляди

Яку кухню вибрати? Огляд нових кухонь фабрики ВІП-Мастер.

Ну, ось ми дочекалися і можемо з Вами поділитися гарною новиною! Фабрика VIP-Master, із якою ми тісно співпрацюємо, випустила нові кухні! І не одну, не дві, а три серії неповторних, стильних, актуальних на сьогоднішній день кухонь!

Нові кухні радикально відрізняються між собою, завдяки чому Ви зможете купити кухню саме таку, про яку Ви мріяли!

Ну що ходити навколо та довкола, давайте коротко розглянемо кожну з новинок.

Кухня ALTA (Альта) – незвичайні кухні з фасадами у алюмінієвій рамці. Багато клієнтів при виборі кухонь з ДСП фасадами бентежить край на торцях фасадів. У серії ALTA крайка відсутня, оскільки її функцію виконує алюмінієвий профіль.

♢ Фасади – виконані з ламінованого ДСП та обрамлені алюмінієвим профілем. Завдяки алюмінієвій рамці фасади більш стійкі до перепадів температури та дії вологи;
Колірна гама – 9 варіантів, серед яких однотонні ДСП-плити та ДСП із структурою дерева різних тонів (від світлого до темного);

♢ Фурнітура – фасади кухонь Альта не комплектуються ручкою, її замінив алюмінієвий профіль (рамка);

♢ Модулі - 44 варіанти верхніх кухонних шафок, а також 30 видів кухонних тумб. Зверніть увагу, що у цій серії кухонь немає шаф-вітрин зі склом!

♢ Ціновий сегмент – вище середнього у ніші з ДСП фасадами. Але це не страшно, тому що термін служби такої кухні буде значно довшим, ніж кухні із звичайними ДСП фасадами.

Фотоприклади комплектів кухонь серії ALTA фабіки VIP-Master:

 

Кухня FLAT (ФЛЕТ) – сучасна кухня зі стриманим, лаконічним дизайном. Прямі лінії – нічого зайвого! Така кухня ідеально впишеться в інтер'єр кухні в стилі мінімалізм або хай-тек.

♢ Фасади - фарбовані МДФ завтовшки 18 мм;

♢ Колірна гама – 8 глибоких кольорів, які надають кухні особливого шарму та благородності;

♢ Фурнітура - стильна, незвичайна алюмінієва ручка чорного або сріблястого кольору;

♢ Модулі - 75 різноманітних верхніх кухонних шафок (зі склом та без), а також 30 нижніх секцій.

♢ Ціновий сегмент – середній та конкурентний у своїй ніші.

Фотоприклади комплектів кухонь серії FLAT фабіки VIP-Master:

 


Кухня Amore Classic (Амур Класік) - це найочікуваніша новинка від фабрики VIP-Master. Бездоганна кухня у класичному стилі з неймовірно красивими рамковими фасадами – мрія кожної господині!

♢ Кухня Амур Класік - ідеальне рішення для створення інтер'єру в стилі прованс, в класичному стилі або для створення затишного шеббі-шику.

♢ Фасади - фарбовані МДФ фасад з фрезеруванням та об'ємною рамкою;

♢ Колірна гама – фасади Amore Classic представлені у п'яти варіантах ніжних, пастельних кольорів.

♢ Модулі - 68 варіантів верхніх шафок (з 2-ма варіантами вітрин), а також 30 варіантів кухонних тумб.

♢ Ціновий сегмент – кухні Амур Класик з дизайну та якості просто нема з чим порівнювати у серійному фабричному виробництві (вони унікальні, індивідуальні та неповторні на меблевому ринку України). Якщо ж порівняти кухню Амур класик зі схожою кухнею на замовлення, то звичайно ж плюси в ціні та якості на стороні кухонь Amore Classic!

Фотоприклади комплектів кухонь серії Amore Classic фабіки VIP-Master:

 

Кухня - це покупка не на один, не на два і навіть не на п'ять років. Належити до вибору кухні необхідно особливо відповідально. Серед безлічі пропозицій на ринку дуже легко загубитися.

Щоб покупка кухні була в радість, і кінцевий результат виправдав усі очікування – звертайтесь за допомогою до фахівців! Вимірювання кухні, безкоштовний 3D макет кухні, швидка доставка по Києву та всій Україні, професійне складання – все це Ви можете замовити в інтернет-магазині меблів «Комод».