Режим роботи
Пн-Пт 10:00-18:00, Сб 10:00-15:00 Нд Вих.
Ви можете зробити замовлення через корзину цілодобово. Після отримання замовлення наші менеджери в робочий час зв'яжуться з Вами для уточнення деталей замовлення.
Режим роботи
Пн-Пт 10:00-18:00, Сб 10:00-15:00 Нд Вих.
Ви можете зробити замовлення через корзину цілодобово. Після отримання замовлення наші менеджери в робочий час зв'яжуться з Вами для уточнення деталей замовлення.

Комод – корисний предмет домашніх меблів

19.12.2016 Категория: Новини, Корпусні меблі, Все для спальні, Все для вітальні, Все для дитячої, Дерев'яні меблі, Дизайн та інтер'єр, Огляди

Комодом зазвичай називають невисоку, як правило, шафу, яка у фронтальній частині не обладнана дверцятами, а має лише висувні ящики. При цьому незмінною популярністю користуються також антикварні комоди з важких порід дерева, прикрашені химерними орнаментами.

Слово комод походить від французького "commode", що означає "зручний". Комод є дуже практичним предметом меблів, зручність якого цінували і продовжують цінувати дуже багато. Такий вид меблів із системою висувних ящиків з'явився у 18 столітті, замінивши традиційні скрині для одягу, та швидко завоював популярність завдяки достатньому місцю всередині, а також зручності користування.

Нова особа комодів
Комоди на будь-який смак можна знайти у всіх меблевих магазинах, при цьому ціни на них відносно невисокі. Більше того, можна просто придбати найпростіший бюджетний дерев'яний комод, після чого самостійно зайнятися його оформленням та прикрасою. Такий комод можна самостійно покрити фарбою або лаком, виходячи з власної думки краси, або для того, щоб новий практичний комод максимально вписався в інтер'єр житла.

А нанесені на його поверхню за допомогою простої шаблонної техніки орнаменти здатні перетворити непоказний спочатку предмет меблів на унікальний екземпляр, який зможе стати предметом вашої гордості.

Використовувані види деревини для комодів
Пропоновані сьогодні торгівлею та меблевою промисловістю комоди виготовляються з вільхи, бука, дуба та інших порід деревини, завдяки чому вони здатні гармонійно вписатися у будь-який стиль житла. Але саме комоди в дерев'яному дизайні створюють особливу атмосферу, яка не має відбитка часу.

 

Той, хто бажає інвестувати більше грошей, може пройтися у пошуках унікального твору меблевого мистецтва антикварними магазинами або пошукати його в інтернеті. Можливо, знайдена вами стара комод потребуватиме невеликої реставрації, але кінцевий результат коштує витрачених грошей і часу.

Тим же, хто не готовий займатися ремонтом, реставрацією, підбором фарби і т.д., магазини із задоволенням запропонують найширший спектр вже готових комодів у будь-якому кольорі, матовій або глянсовій оптиці, на будь-який смак.