Режим роботи
Пн-Пт 10:00-18:00, Сб 10:00-15:00 Нд Вих.
Ви можете зробити замовлення через корзину цілодобово. Після отримання замовлення наші менеджери в робочий час зв'яжуться з Вами для уточнення деталей замовлення.
Режим роботи
Пн-Пт 10:00-18:00, Сб 10:00-15:00 Нд Вих.
Ви можете зробити замовлення через корзину цілодобово. Після отримання замовлення наші менеджери в робочий час зв'яжуться з Вами для уточнення деталей замовлення.

Стильні меблі – шкіряні клубні крісла

16.01.2018 Категория: Новини, Дизайн та інтер'єр, М'які меблі, Все для вітальні

Примітний факт: клубні шкіряні крісла з моди ніколи не виходили. Тільки протягом часу дизайнери дещо видозмінювали їх, слідуючи за віяннями моди. В наш час знову домінують зменшені моделі, що нагадують міський дизайн класичного модерну у стилі Art Déco. При цьому у зовнішньому вигляді крісел обігруються контрасти м'яких закруглень та кубічних форм на передньому плані.

    

Але все частіше у вітальні та приміщеннях для відпочинку можна знову зустріти стилізовані клубні крісла у формі яйця, які були популярними у 60-х роках і які підкуповують своєю «чашею для сидіння». Характерною для таких крісел є тюльпаноподібна ніжка, що обертається.

При цьому не здає своїх позицій і класика серед клубних крісел – в оригіналі пофарбовані ручним методом у благородно-коричневі або коньячні відтінки «англійці», які беруть свої початки з вікторіанської доби. Нарочито недбало розставлені невеликими групами, вони спонтанно викликають асоціації з традиційними кабінетами, з віскі та сигарами – аксесуарами стильного місця відпочинку справжніх чоловіків.

Загальні ознаки стилю крісел

Спільним всім варіантів і виконань клубних крісел – на відміну, наприклад, від про «вольтерівських крісел» - є низька спинка. Зрештою, клубні крісла призначені не для того, щоб у них можна було скрутитися грудочкою та читати. Ці меблі спочатку замислювалися для розслабленого та вишуканого спілкування. Вони повністю вкриті м'якою оббивкою, але не виглядають «сухарями», що пов'язано з тим, що розквіт їх припав на 1920-ті – 1930-ті роки.

Зрештою, клубне крісло і призначене для того, щоб сидячому в ньому нічого не заважало комфортному спілкуванню, чи то великі громадські події, чи зустріч у вузькому колі за чашкою чаю. А завдяки своїм витокам – в елегантних чоловічих клубах, у дорогих салонах та у яхт-клубах – клубні крісла досі несуть на собі відбиток екстравагантного іміджу.

Показати крісло з вигідного боку

За допомогою клубного крісла можна швидко і просто ушляхетнити своє житлове оточення. Але по-справжньому придатне для спілкування приміщення можна створити виключно за допомогою двох-трьох таких предметів меблів. Зрозуміло, для клубних крісел необхідні й відповідні рамки: але навіть таке крісло в однокімнатній квартирі здатне стати справжнім центральним об'єктом приміщення.

Оскільки клубне крісло, особливо якщо воно індивідуально оббите патинованою шкірою, говорить саме за себе, його не варто комбінувати з іншими декоративними елементами, текстильними накидками тощо. є досить жалюгідне видовище.

А ось помірніша атмосфера приміщення, що відповідає духу стилю Art Déco, дозволяє розкрити непідвладну часу елегантність цих незвичайних меблів.

    

Крісло Ван розкладне
Крісло Ван розкладне
950/700/820 мм
26 820 грн
Крісло Лоренс
Крісло Лоренс

830/840/800 мм

Немає у наявності
Крісло Магнат (Веста)
Крісло Магнат (Веста)

1140/790/900 мм

12 300 грн
Крісло Олівер
Крісло Олівер

870/850/750 мм

Немає у наявності
Крісло Прем'єр
Крісло Прем'єр
1310/940/960 мм
Немає у наявності