Режим роботи
Пн-Пт 10:00-18:00, Сб 10:00-15:00 Нд Вих.
Ви можете зробити замовлення через корзину цілодобово. Після отримання замовлення наші менеджери в робочий час зв'яжуться з Вами для уточнення деталей замовлення.
Режим роботи
Пн-Пт 10:00-18:00, Сб 10:00-15:00 Нд Вих.
Ви можете зробити замовлення через корзину цілодобово. Після отримання замовлення наші менеджери в робочий час зв'яжуться з Вами для уточнення деталей замовлення.

Кутовий диван з поворотним механізмом, переваги

31.10.2016 Категория: Новини, М'які меблі, Дизайн та інтер'єр, Все для вітальні

Стандартні конструкції кутові дивани продаються все більше і більше, що говорить про популярність моделі. Виробники пропонують багато варіантів трансформації цих диванів, але переглядаючи черговий каталог меблів, ви можете не зустріти одного варіанту - кутові дивани з поворотним механізмом трансформації. І завітавши до найближчого магазину меблів, ви також виявите з певною ймовірністю відсутність цих моделей серед виставкових зразків. Чому?
Безперечно, існують поведінкові шаблони – м'які меблі більшістю покупців вибираються за звичкою зі складнішим механізмом трансформації дивана. І це зрозуміло - коли квартира обмежена в площі, то і меблі вибираються компактні. Але саме у цьому випадку ситуацію рятують порівняно складні механізми трансформації.

Однак у випадку, коли площа вітальні дозволяє установку великогабаритних м'яких меблів – раціональніше вибрати кутовий диван з поворотним механізмом.

По-перше, у цих моделях не використовується дорогий механізм трансформації, і це знижує ціну виробу.

По-друге, зручно для тих, хто не любить щодня витрачати час на розправку та прибирання постільних речей. У подібних диванах передбачено секцію або короб достатніх за обсягом габаритів, і це можливо внаслідок використання поворотного механізму.

По-третє, очевидна перевага в порівнянні з іншими моделями – рівне, без поділу, просторе спальне місце.

Моделі з поворотним механізмом при трансформації анітрохи не здатні пошкодити покриття для підлоги. Зручний для сімейних пар, які працюють за змінним графіком. Якщо один із членів сім'ї на роботі в ніч, то для другого немає потреби трансформувати диван і можна ночувати на своїй звичній половині. Комфортний і для однієї людини, якщо подобається широке місце для сну.

Для повної трансформації дивана поворотна секція розгортається впритул до фіксованої частини, потім спеціальним зачепом закріплюються обидві частини, у результаті виходить двоспальне ліжко.

 

Надійний, довговічний, практичний ідеальний диван. Чому ж модель не така ще популярна, в чому підступ? Ще раз нагадаємо – брак цих м'яких меблів у істотних габаритах. Так, подібний варіант неймовірно практичний і в однокімнатних квартирах із площею вітальні не менше 20 кв.м або у квартирі-студії. Однак слід відповідально підійти до попередньої оцінки розташування. Нагромадження меблів призводять лише до відчуття тісноти. А вибрати та купити диван подібних моделей можливо у великих виробників або на замовлення.