Режим роботи
Пн-Пт 10:00-18:00, Сб 10:00-15:00 Нд Вих.
Ви можете зробити замовлення через корзину цілодобово. Після отримання замовлення наші менеджери в робочий час зв'яжуться з Вами для уточнення деталей замовлення.
Режим роботи
Пн-Пт 10:00-18:00, Сб 10:00-15:00 Нд Вих.
Ви можете зробити замовлення через корзину цілодобово. Після отримання замовлення наші менеджери в робочий час зв'яжуться з Вами для уточнення деталей замовлення.

Вибираємо меблі до спальні

10.11.2016 Категория: Новини, Все для спальні, Дизайн та інтер'єр, Корисна інформація, Корпусні меблі, Дерев'яні меблі

Бувають моменти, коли зовсім не хочеться вставати з ліжка, кудись іти, розпочинати робочий день. Втома проявляється вже в ранковий час. Все це свідчить про те, що організм та всі його сили не змогли відновитися за ніч. Сон був неефективним.

Вчені давно виявили, що від правильного сну залежить практично всі сфери нашого життя. Людина не зможе радіти дню, якщо всю ніч повертався і не міг знайти правильне та зручне становище. Щоб уникнути подібних проблем, психологи рекомендують підбирати меблі до спальні відповідно до своїх уподобань і смаків.

Від того, наскільки комфортно ви почуваєтеся у своїй спальні, залежатиме ваша впевненість та ваш успіх.

Безумовно, меблі змінюються – щось модно, щось уже немає. Але не варто надто гнатися за тенденціями. Ви повинні слідувати своєму настрою. Адже лише так мікроклімат відповідатиме вашим внутрішнім вимогам. Особисте місце важливо для кожного індивідуума.

Останнім часом популярні моделі ліжок, що складаються. У такий спосіб можна значно заощадити простір. А це дуже актуально, адже не кожен може дозволити собі квартиру великої площі. Та велике ліжко і не виглядає гармонійно.

Хороше та зручне спальне місце повинно мати декілька характеристик, сукупність яких є запорукою здорового сну. Комфортним має бути все: і розмір, і спинка, і форма.

Голова - це важливий елемент ліжка. Воно грає роль оформленні загальної картини інтер'єру. Не варто вибирати химерні варіанти з яскравими розмальовками. Краще віддати перевагу тонким і ненав'язливим узголів'ям, які надаватимуть спальні свій неповторний стиль.

До ліжка ви можете приставити тумбочки, які дуже зручні. На них можна покласти книгу, обручку або окуляри. Та й маленький світильник добре виглядатиме біля ліжка.