Режим роботи
Пн-Пт 10:00-18:00, Сб 10:00-15:00 Нд Вих.
Ви можете зробити замовлення через корзину цілодобово. Після отримання замовлення наші менеджери в робочий час зв'яжуться з Вами для уточнення деталей замовлення.
Режим роботи
Пн-Пт 10:00-18:00, Сб 10:00-15:00 Нд Вих.
Ви можете зробити замовлення через корзину цілодобово. Після отримання замовлення наші менеджери в робочий час зв'яжуться з Вами для уточнення деталей замовлення.

Знайомтесь, кухня Еко фабрики Комфорт меблі

17.01.2020 Категория: Меблеві новинки, Вироби фабрики Комфорт Меблі, Корпусні меблі, Все для кухні, Огляди

Довгоочікувана новинка 2020 року серія кухонь ЕКО фабрики Комфорт меблі – провідного виробника кухонних меблів на ринку України.

Завдяки широкому асортименту кухонних модулів, можна скомпонувати ідеальний комплект кухні. Ця серія складається з 136 модулів кухні різних розмірів та конфігурацій, що дозволяє створити кухню Вашої мрії. У нас Ви можете купити кухонні шафки, пенали, тумби з ящиками або розстібні шафки, пляшечниці, тумби-мийки, пенали для посуду, шафи для вбудованої техніки, антресолі кухонні, окапи під витяжку. Багато елементів дозволить створити кухню, де кожній господині буде зручно готувати свої кулінарні шедеври.

Для кухонь серії Еко фабрика використовує лише сертифіковані матеріали, які не шкодять здоров'ю. Корпус та фасади виконані з ламінованого ДСП із пластиковою кромкою ПВХ товщиною 0,45 мм. Такі кухні дуже популярні в Україні, вони поєднують у собі чудовий зовнішній вигляд та видатні техніко-експлуатаційні характеристики. Кухні з ДСП не вимагають особливих умов використання та є адекватною альтернативою дорожчим матеріалам. Меблі з фасадами з ДСП доступні за ціною, зручні в щоденній експлуатації та красиві зовні.

Широка колірна гама та модний дизайн серії ЕКО додасть домашній затишок та індивідуальний стиль Вашої кухні. Дизайнерами запропоновано 9 варіантів кольорів корпусу (від світлого до темного зі структурою дерева, а також актуальні сьогодні колір білий та бетон) та 17 варіантів кольорів фасадів (як зі структурою дерева, так і матові, яскраві кольори – лимонний, малиновий, капучино, графіт та інші).

Особливістю кухонь ЕКО фабрики Комфорт Меблі така комплектація та фурнітура:

- Цокольний плінтус. Всі нижні секції комплектуються цокольним плінтусом із ДСП у колір корпусу по довжині секції. Покупець може замовити додатково суцільний цокольний плінтус із ДСП або МДФ діною 2,4 м.

- Ніжки регульовані. Всі нижні секції та пенали комплектуються регульованою пластиковою ніжкою 100 мм.

- Ручки. Всі секції укомплектовані пластиковою ручкою. Зверніть увагу, фасади не просвердлені наскрізь, завдяки чому можна встановити будь-яку іншу ручку.

- Телескопічні направляючі встановлюються на всі секції з шухлядами.

- Петлі для навішування секцій. У комплекті з верхніми навісними секціями йдуть петлі для навішування. Замовник може докупити у нас планку для навішування та регульовані навіси. Кріплення для навішування секцій на стіну купуються окремо залежно від типу та товщини стін.

- Стільниця докуповується окремо.

Також замовник за доплату може замовити додатково фурнітуру класу Люкс (петлі BLUM з доводчиками, петлі BLUM Tip-On, підйомний механізм на 1 або 2 фасади BLUM Aventos, фурнітуру для висувних ящиків BLUM Tandembox і т.д) в розділі Стільниці та доп. опції для кухонь Комфорт меблі».

Індивідуальне замовлення. Якщо Вам не підходить розмір якоїсь секції – не біда! Фабрика легко виготовить секцію індивідуально за Вашими розмірами! При замовленні секції нестандартного розміру (зміни вносяться по висоті/ширині/глибині з інтервалом не менше ніж 1 см) вартість розраховується по більшій секції з надбавкою 35-50% (надбавка залежності від конфігурації та типу змін).

Щоб полегшити для Вас вибір кухні, ми пропонуємо своїм клієнтам:

- виїзд замірника додому;

- Безкоштовний 3Д макет кухні з урахуванням усіх Ваших побажань;

- зручну та швидку доставку (детально у розділі "Оплата та доставка")

- професійне, якісне складання кухні.

Кухня Еко
Кухня Еко
Ціна за погонний метр
2 283 грн / 2 168 грн
Кухня Амур класик
Кухня Амур класик

Цена за погонный метр

7 215 грн / 6 494 грн
Кухня Верона
Кухня Верона
Ціна за погонний метр
4 572 грн / 4 115 грн
Кухня Діамант глянець
Кухня Діамант глянець

Ціна за погонний метр

2 947 грн / 2 799 грн