Режим роботи
Пн-Пт 10:00-18:00, Сб 10:00-15:00 Нд Вих.
Ви можете зробити замовлення через корзину цілодобово. Після отримання замовлення наші менеджери в робочий час зв'яжуться з Вами для уточнення деталей замовлення.
Режим роботи
Пн-Пт 10:00-18:00, Сб 10:00-15:00 Нд Вих.
Ви можете зробити замовлення через корзину цілодобово. Після отримання замовлення наші менеджери в робочий час зв'яжуться з Вами для уточнення деталей замовлення.

Нові прямі дивани

12.03.2024 Категория: М'які меблі, Меблеві новинки

Якщо Ви в пошуках прямого гостьового дивану за доступною ціною, тоді Вам точно сподобаються наші новинки. До широкого асортименту м’яких меблів інтернет-магазину «Комод» додались нові дивани та крісла серії Аліканте фабрики Viant, які вражають своєю вишуканістю та низькими цінами. Вони не тільки стильні, а й недорогі та якісні моделі, які  підійдуть для різного стилю інтер’єру. Представлені три моделі на ніжках без підлокітників, або з дерев’яними чи м’якими бильцями можна обрати на Ваш смак та бюджет. А також меблева фабрика Viant пропонує придбати стильні крісла, які створять зручний та вишуканий комплект меблів.
Прямі дивани Аліканте на ніжках виготовлені у стилі 70-х років та оздоблені декоративною стяжкою у вигляді квадратів, що створює вишуканий вигляд. Купуючи гостьовий диван, Ви можете обрати матеріал та колір тканини, що дозволить створити унікальний дизайн відповідно до Вашого бюджету та вподобань. Новинки м’яких меблів серії Аліканте представлені в різному дизайні, що дозволяє придбати прямі дивани та крісла у вітальню, передпокій, на балкон чи, навіть, на терасу біля будинку.
То ж які нові м’які меблі серії Аліканте Ви можете придати в інтернет-магазині «Комод»:

  • Вишуканий диван Аліканте з дерев’яними підлокітниками. При замовленні дивану, Ви можете обрати колір ніжок та підлокітників: білий, світлий горіх чи венге. А також обрати матеріал та колір тканини, що дозволить створити індивідуальний стиль. Спинка та сидіння оздоблена декоративною стяжкою у вигляді квадратів, що гармонійно доповнює загальний вигляд прямого. Прямий гостьовий диван за доступною ціною з дерев’яними бильцями можна придбати у вітальню чи на терасу, створивши комфортне місце для прийому гостей та відпочинку.
  •  Прямий диван Аліканте з м’якими підлокітниками – інша нова модель м’яких меблів фабрики Віант, яка створить відчуття комфорту та затишку. Недорогий та сучасний прямий диван з м’якими підлокітниками можна придбати у вітальню чи спальню. Завдяки його простому механізму трансформації, Ви легко створите комфортне спальне місце шириною 120х190 см. Придбати диван з м’якими підлокітниками за доступною ціною можна легко, замовивши його на сайті інтернет-магазину «Комод».
  • Стильний прямий диван Аліканте без підлокітників сподобається любителям вільного простору. Відсутність підлокітників підкреслює мінімалізм та візуально створює більше вільного простору, що характерно сучасним тенденціям інтер’єру. Прямий гостьовий диван без підлокітників доступний до замовлення за низькою ціною у високій якості та в різному кольорі відповідно до Вашого смаку та бюджету. Гостьовий прямий диван без підлокітників дозволить комфортно розмістити гостей на ніч, створивши спальне місце шириною 120х190 см.

  
Якщо Вам потрібен комплект з прямого дивану та крісел, Ви можете замовити м’які  крісла фабрики Viant за доступними цінами. Як прямі дивани, крісла теж мають м’які та дерев’яні підлокітники на Ваш вибір. А тому Ви можете придбати прямий диван та крісла серії Аліканте, поєднуючи різні дизайни. Звичайно, крісла можна придбати окремо за вигідною ціною у вітальню, дитячу, на балкон чи літню терасу будинку.

 

Нові сучасні м’які меблі серії Аліканте за доступними цінами й не поступаються дорожчим моделям у якості. Тому Ви можете сміливо замовляти прямі дивани та крісла меблевої фабрики Віант, які прослужать Вам довготривалий термін. Низька ціна, висока якість та різноманітний дизайн нових меблів дозволять підібрати прямий гостьовий диван та крісла відповідно до Ваших потреб та вподобань. Замовити прямий диван з кріслами легко з доставкою у місто Київ, Білу Церкву, Чернігів, Чернівці, Вінницю, Житомир, Харків, Львів, Рівне, Хмельницький, Тернопіль та інші міста України транспортною компанією Нова пошта.