Режим роботи
Пн-Пт 10:00-18:00, Сб 10:00-15:00 Нд Вих.
Ви можете зробити замовлення через корзину цілодобово. Після отримання замовлення наші менеджери в робочий час зв'яжуться з Вами для уточнення деталей замовлення.
Режим роботи
Пн-Пт 10:00-18:00, Сб 10:00-15:00 Нд Вих.
Ви можете зробити замовлення через корзину цілодобово. Після отримання замовлення наші менеджери в робочий час зв'яжуться з Вами для уточнення деталей замовлення.

Кухня Шарлотта - все, про що має знати покупець

01.02.2017 Категория: Новини, Корпусні меблі, Все для кухні, Огляди

Ця стаття буде корисною тим, хто зупинив свій вибір на покупці кухні серії Шарлотта фабрики Сокме.

У 2016 році фабрика Сокме порадувала своїх клієнтів дуже вдалою новинкою, яка одразу полюбилася покупцям. Фабрика випустила модульну кухню Шарлотта. Серед багатьох інших серій кухонь Шарлотта відрізняється своїм яскравим дизайном і нестандартним комбінуванням кольорів.
  

Часті питання по кухні Шарлотта:

Які матеріали використовуються для виготовлення кухонь Шарлотта?

Корпус та фасадні частини кухні серії Шарлотта виготовляються з ламінованого ДСП завтовшки 16 мм. Торцеві частини елементів закриті якісною кромкою. Матеріали, які використовуються при виготовленні кухонь, сертифіковані і не шкодять здоров'ю. Частина верхніх секцій оформлена прозорим склом. У каталозі такі секції класифікуються як вітрина.

В якому кольорі можна замовити кухню?

Корпус верхніх та нижніх секцій виконаний у білому, універсальному кольорі (більшість Європейських виробників меблів використовують саме білий колір корпусу). Верхні секції (начіпні кухонні шафки) представлені в таких кольорах: білий, жовтий, лайм, абсент, індиго. Також у цих яскравих кольорах виконані відкриті секції (корпусу відкритих секцій), а також цокольний плінтус (цоколь закриває пластикові ніжки, що регулюються, кухонних тумб і пеналів). Верхні секції можна замовити в кольорах дуб крафт білий, дуб сірий крафт, дуб крафт золотий, а також в білому кольорі. Комбінувати колір клієнт може на власний розсуд.

Як із секцій зібрати комплект кухні?

Завдяки широкому асортименту секційних елементів, можна підібрати комплект кухні індивідуально за Вашими розмірами. Також ми пропонуємо своїм клієнтам безкоштовне складання 3Д макету з прорахунком кухні. Менеджери підготують Вам кілька варіантів макетів кухні з урахуванням усіх побажань покупця.

Яка використовується стільниця?

Фабрика Сокме пропонує кілька варіантів стільниць. Перший (найпопулярніший варіант) – стільниця у колір нижніх секцій (дуб крафт білий, сірий, золотий). Стільниця зі структурою дерева почала часто з'являється в дизайнерських інтер'єрних проектах, модних блогах, глянцевих виданнях про інтер'єр та дизайн. Стільниця дуб крафт виготовлена з ламінованого ДСП завтовшки 28 мм. Другий варіант – стільниці у кольорі графіт, пісок античний, мармур та інші (товщиною 28 та 32 мм).

Стільниця не входить до комплекту секцій. Вона купується окремо, за розмірами секцій, які вона накриватиме (наприклад секція 60 см і 40 см накривається загальною стільницею 1 метр).

Яка ціна метра кухні?

Кухня Шарлотта, як і інші фабричні кухні, які представлені на нашому сайті, не прораховуються погонними метрами. Кухня підбирається поелементно і вартість залежить від типу секції, фурнітури (орна секція, з ящиками чи газлюфтах), оформлення (зі склом чи скла) та інших параметрів.
У вартість комплекту кухні входить стільниця.

Яка фурнітура використовується?

Фабрика Сокме комплектує кухню стандартною фурнітурою (звичайні петлі без доводчиків, телескопічні напрямні, газлюфти для секцій із підйомним механізмом, пластикові ручки). За бажанням клієнт може придбати будь-яку іншу фурнітуру (ручки, петлі з доводчиками) у спеціалізованих магазинах.

Які терміни приготування кухні?

Кухні серії Шарлотта виготовляються на замовлення. Термін виготовлення 2-3 тижні.

Яка гарантія на кухню?

Гарантія на кухні Шарлотта фабрики Сокме складає 12 місяців. З умовами покупки, повернення, заміни та гарантії Ви можете ознайомитись у розділі «Гарантія».


На що звернути увагу?

- У кухнях Шарлотта немає трапецієподібної кутової тумби під мийку. Кутова кухня комплектується секцією КН 100х60 (кут кухні з'єднується під кутом 90 градусів – Г-подібна або L-подібна кухня)

- Верхні секції максимальної висоти 720 мм. Є секції 450 мм із підйомним механізмом.

- при покупці кухні посекцинно (секції нижні та верхні) необхідно купувати окремо цокольний плінтус, стільницю, пристінний плінтус стільниці та заглушки, планки стільниці.

- секції з назвою шафа-сушіння, вітрина-сушіння укомплектовані сушінням для посуду.

- миття для кухні докуповується окремо у спеціалізованому магазині (на нашому сайті представлені 2 варіанти мийок у розділі «Доп.опції кухонь»)

- секції кухонь йдуть у розібраному вигляді у заводській упаковці. До кожної секції додається інструкція зі збирання та комплект фурнітури.