Режим роботи
Пн-Пт 10:00-18:00, Сб 10:00-15:00 Нд Вих.
Ви можете зробити замовлення через корзину цілодобово. Після отримання замовлення наші менеджери в робочий час зв'яжуться з Вами для уточнення деталей замовлення.
Режим роботи
Пн-Пт 10:00-18:00, Сб 10:00-15:00 Нд Вих.
Ви можете зробити замовлення через корзину цілодобово. Після отримання замовлення наші менеджери в робочий час зв'яжуться з Вами для уточнення деталей замовлення.

Облаштовуємо передпокій

15.11.2016 Категория: Новини, Все для передпокою, Дизайн та інтер'єр, Корпусні меблі

Передпокій – це перша кімната в квартирі, яка трапляється на очі. Саме у ній зустрічають гостей. І вона повинна справити незабутнє враження про господарів та їхню гостинність. Хоча кімната, як правило, маленька, затишок у ній теж має бути.

Почати варто зі статей. Адже, роззувавшись, людина мимоволі опускає очі вниз.

Оптимальним та розумним рішенням буде лінолеум. Він практичний, його легко мити, довго служить. А забарвлень зараз настільки величезна кількість, що іноді важко зробити вибір. Ламінат – дуже непоганий вибір. Кімната виглядатиме оригінально та вишукано. Матеріал екологічно чистий та безпечний, підлога легко миється.

  

Для стінок краще вибирати вінілові шпалери. Вони практичні і довго служитимуть. Шпалери під фарбування – чудовий вибір. Їх можна мити. Якщо дозволяють розміри кімнати, стіни можна декорувати штукатуркою або розписом. Пробкове покриття та декоративний камінь не менш популярні при виборі дизайну у передпокої.

Стелі можна просто пофарбувати, а можна навісним або натяжним. Навісна стеля робитиме кімнату більше, якщо зробити її глянсовою. Цікавим варіантом буде гіпсокартонна стеля. А освітлення зробити точковим.

У передпокої немає вікна, тому за освітлення відповідатимуть світильники та лампи. Розмістити їх потрібно таким чином, щоб освітлено кожен куточок. При цьому колірну гаму, в якій буде передпокій, відповідно краще вибирати в світлих тонах. Інакше вона буде похмурою та маленькою.

   

Вибір меблів також залежить від розмірів кімнати. Однак, там обов'язково має бути місце для розміщення одягу та взуття. Не обійтися без дзеркала. Воно має поєднуватись з інтер'єром всього будинку. Шафа-купе із дзеркальними дверима допоможе перетворити кімнату, зробити її неповторною. Приємним доповненням стане пуф або лавочка. Адже, знімати та одягати взуття зручніше сидячи.

 

Тим, у кого маленький або вузький передпокій, є кілька порад. За умови, що в кімнаті немає природного освітлення, обробка повинна бути виконана тільки в таких тонах, щоб кімната здавалася більшою. Це можуть бути шпалери або водоемульсійна фарба. Меблів багато не повинно бути, інакше складається враження, що стіни тиснуть. Краще зробити вбудовану шафу. Це практично, зручно та цікаво. Він може стати зі стіною єдиним цілим. Для взуття підійде вузька комод. Двері між кімнатами поставити зі склом та у світлих тонах. І, звичайно, якнайменше аксесуарів. Однієї картини буде цілком достатньо.